ČEKALI SU 12 GODINA: Odbojkaši protiv Francuske počinju nastup na Olimpijskim igrama

S. Rajić

28. 07. 2024. u 11:00

VELIKI trenutak za odbojkaše. Na povratku na OI, posle čak 12 godina, "plava četa" danas (17.00) odmeriće snage sa domaćinom Francuskom.

ЧЕКАЛИ СУ 12 ГОДИНА: Одбојкаши против Француске почињу наступ на Олимпијским играма

Foto: EPA-EFE/NICOLA MASTRONARDI

Sada, kada su se mučili više od tri meseca da stignu do Pariza kroz Ligu nacija svoju kožu će sigurno skupo prodati. Neće imati breme favorita na svojim plećima, te će rasterećenije ulaziti u svaki okršaj. Počevši upravo od "trikolora".


Dodatni otežavajući faktor za pulene Igora Kolakovića biće publika. Nema dileme da će dvorana "Južni Pariz 1" biti ispunjena do poslednjeg mesta, a podrška koju će imati sjajni korektor Ervin Engapet i drugovi biće fantastična.

- Aktuelni su olimpijski šampioni, osvojili su Ligu nacija bez najboljeg igrača Ervina Engapeta, a istovremeno su i domaćini takmičenja - kaže selektor Kolaković.

U slučaju neuspeha, manje je prostora za popravni, ali to našeg kormirala ne zamara previše.

- Nekada se igralo pet mečeva u grupnoj fazi, sada samo tri. Nemamo pravo na kalkulacije, ali imamo dovoljno vremena da odmorimo između duela. Kako smo dosada najbolje radili, barem od kada sam selektor, možda možemo i da napravimo iznenađenje - konstatuje Kolaković.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)