BRUTALNA KAZNA ZA OLIMPIJSKU ŠPIJUNAŽU: Šampionke došle u Pariz da brane krunu, sada gledaju u neverici šta ih je snašlo

Novosti online

27. 07. 2024. u 20:14

Olimpijske igre su otpočele, ali pored brojnih takimčenja koja su zaokupirala pažnju ljubitelja sporta desila se i jedna nesvakidašnja situacija po kojoj ženska fudbalska reprezentacija Kanade neće lepo pamtiti Pariz.

БРУТАЛНА КАЗНА ЗА ОЛИМПИЈСКУ ШПИЈУНАЖУ: Шампионке дошле у Париз да бране круну, сада гледају у неверици шта их је снашло

Profimedia

Fifa je oduzleka Kanađankama šest bodova na olimpijskom turniru u fudbalu, i suspendovala njihovu selektorku Bev Pristmen zbog dron-špijunaže Novog Zelanda.

Ova činjenica je posebno zanimljiva, ako se uzme u obzir da je ženska fudbalska reprezentacija Kanade došla da brani zlato koje je osvojila u Tokiju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: ISPRAĆAJ KOŠARKAŠA NA OLIMPIJSKE IGRE: Pešić: Deset kandidata, a možda i 11 se bore za medalju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama