"VRATIĆEMO IM ZA SVAKU SUZU! KAD TAD!" Nemanja Majdov posle bure povodom eliminacije sa Olimpijskih igara: Privilegija je biti Srbin!

Novosti online

31. 07. 2024. u 21:27

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 90 kilograma jer su ga sudije diskvalifikovale, posle čega je iz njega najpre pokuljala velika ljutnja, a onda je usledila i nova objava...

ВРАТИЋЕМО ИМ ЗА СВАКУ СУЗУ! КАД ТАД! Немања Мајдов после буре поводом елиминације са Олимпијских игара: Привилегија је бити Србин!

Foto: Profimedia

Podsetimo, Majdov je danas u osmini finala, zvanično posmatrano "poražen od Grka Teodorosa Celidisa rezultatom 10:0". I to jer se rival samo branio, a sudije triput proglasile da je Srbin prekršio pravila.

Rasplakao se višestruki prvak Evrope i sveta, bio u neverici, potom je osuo drvlje i kamenje "po satanističim smećarima", kako je nazvao sudije, a zatim, kada su se strasti malo smirile, poručio na Instagramu:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Čast je predstavljati Srbiju, a posebno je privilegija biti Srbin, pravoslavni Hrišćanin.☦️

Hvala vam na podršci, toliko poruka mi stiže.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


Vratićemo im za svaku suzu. Kad tad.

Ponosno ćemo stajati pred njima uzdignute glave, i nećemo je nikada spustiti.

Slava Gospodu na svemu", zaključio je Majdov, uz "IS XS NI KA", što je skraćenica za poruku na grčkom "Isus Hristos pobeđuje (pobednik)"


Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (1)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!