AU, ŠTA OVO BI?! Strahinja Stojačić na neverovatan način doneo pobedu Srbiji nad Holandijom na Olimpijskim igrama (VIDEO)

Filip Milošević

01. 08. 2024. u 10:29

BASKETAŠI Srbije pobedili su Holandiju sa 21:19 neverovatnim pogotkom Strahinje Stojačića u poslednjoj sekundi i tako na najbolji mogući način ''izbrisali'' jučerašnji neočekivani poraz od Kine.

АУ, ШТА ОВО БИ?! Страхиња Стојачић на невероватан начин донео победу Србији над Холандијом на Олимпијским играма (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

Dosta muke bilo je za našu selekciju i ovog puta. Mašili smo zicere, šut nas nije služio, ali sreća nas je pogledala u najvažnijem momentu.

Naime, bio je rezultatski egal 19:19 i samo tri i po sekunde do kraja. Lopta je bila za naše basketaše, Strahinja Stojačić se otvorio i prihvatio odgovornost na sebe i u poslednjoj sekundi uzeo neverovatan šut preko ruke za dva poena - i pogodio!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tako je u poslednjem momentu doneo Srbiji veoma bitan trijumf.

BONUS VIDEO: "A PATROLE JOKIĆA NIKOLE!" Raspevani srpski navijači pred meč sa timom snova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone