JAKO, BAŠ JAKO... Evo kako je Novak Đoković proslavio plasman u finale Olimpijskih igara (VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2024. u 07:57

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u polufinalu Olimpijskih igara savladao je Italijana Lorenca Musetija, a nakon tog velikog trijumfa i nove medalje za Srbiju još jednom je pokazao koliko mu znači zemlja koju predstavlja.

ЈАКО, БАШ ЈАКО... Ево како је Новак Ђоковић прославио пласман у финале Олимпијских игара (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Prvo je Nole imao moćnu objavu na društvenim mrežama. A onda je odlučio na kratko da proslavi osvojenu medalju sa srpskim navijačima.

Na društvenim mrežama postao je hit snimak na kojem se čuje kako Srbi pevaju

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Izađi, Nole", a zatim se pred njima pojavljuje naš najbolji sportista. Novak Đoković nije mogao mnogo vremena da provede sa srpskim navijačima u Parizu, ali je ipak iskoristio trenutak da ih pozdravi i zahvali im se za podršku koju dobija tokom Olimpijskih igara.

Oduševljenje je nastalo kada se Đoković pojavio pred navijačima, ali se on nije tu zaustavio. Prišao je grupi i pozdravio se sa onima u prvim redovima, dok bodrenje najboljeg svih vremena nije prestajalo. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nema sumnje da će Novak Đoković veliku podršku srpskih navijača imati i u finalnom meču koji je na programu u nedelju popodne. Rival za zlato na Olimpijskim igrama biće Karlos Alkaraz koji ga je nedavno savladao u finalu Vimbldona, a koji takođe nije izgubio nijedan set na putu do finala u Parizu.

BONUS VIDEO: KOŠARKA SPAJA! Navijači Srbije i Portorika napravili šou pred olimpijski meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)