"NEĆE BITI LAKO!" Bivši reprezentativac o meču Srbije i Australije

Tanjug

05. 08. 2024. u 14:05

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Dejan Tomašević izjavio je danas da reprezentativce Srbije očekuje težak meč protiv Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu.

НЕЋЕ БИТИ ЛАКО! Бивши репрезентативац о мечу Србије и Аустралије

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Utakmica između Srbije i Australije biće odigrana sutra od 14.30 časova.

"U ovom trenutku bolje nego što smo igrali u pripremnom periodu. Očigledno je da se podigla forma bitnih igrača, tu pre svega mislim na Bogdana Bogdanovića i Nikolu Jokića. To nam daje nadu da će naši košarkaši odigrati meč sa Australijom na najboljem mogućem nivou. Utakmica protiv Australije neće biti laka. Svako četvrtfinale je izuzetno teško i ključno je na svakom takmičenju", rekao je Tomašević za Tanjug.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio srebro na OI 1996. godine u Atlanti.

"Olimpijski košarkaški turnir je dobio na značaju od 1992. godine. Činjenica je da su OI svake četiri godine i da je nekako istorijski biti olimpijski šampion. Nama je to nekako uvek bilo važno. Ovde su svi prisutni, smešteni su u olimpijskom selu... To ima jednu posebnu draž, pored tebe su i drugi sportisti iz tvoje zemlje koji se bore za medalju. Navijaš za njih i to zajedništvo ti daje energiju da ostvariš što bolji rezultat", dodao je Tomašević.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je čestitao Novaku Đokoviću osvajanje zlatne medalje na OI u Parizu.

"Đoković je najveći u istoriji srpskog sporta. I ne samo srpskog sporta. On nas sve čini ponosnim i veliko mu hvala", istakao je Tomašević.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAD DALE OPŠTI BLAGOSLOV: Ovako je Miroslav Lazanski pisao o Oluji