HRVATI POBEGLI OD SRBIJE? Kakav rasplet vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama u Parizu!

Novosti online

05. 08. 2024. u 19:58

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske poražena je od selekcije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 14:11 na Olimpijskim igrama i posle ovog susreta poznato je sa kim će Srbija igrati u četvrtfinalu.

ХРВАТИ ПОБЕГЛИ ОД СРБИЈЕ? Какав расплет ватерполо турнира на Олимпијским играма у Паризу!

FOTO: Tanjug/AP

Protivnik Srbije u četvrtfinalu će biti selekcija Grčke koja je nakon ovog susreta i definitivno prva u grupi. Biće ovo repriza finala iz Tokija 2021. a termin susreta će biti naknadno određen.

Što se tiče susreta Hrvatske i Amerike, izabranici Dejana Udovičića su odigrali sjajno prvo poluvreme i time napravili razliku koju Hrvati više nisu uspevali da stignu. Da su upisali trijumf u ovom meču "barakude" bi zauzele prvu poziciju i u četvrtfinalu igrale protiv Srbije, a ovako su zauzele četvrtu poziciju i igraće protiv Španije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Poznati su i svi ostali parovi četvrtfinala:

Italija - Mađarska

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

SAD - Australija

Hrvatska - Španija

Srbija - Grčka

Večeras se igraju mečevi između Španije i Francuske, te Crne Gore i Rumunije, ali ti mečevi neće imati rezultatski značaj.

BONUS VIDEO: BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKAJTE, SRBI MOGU, A NAMA JE ZABRANJENO?! Rusija u šoku zbog onog što se desilo u Parizu nakon što je Novak Đoković osvojio zlato