CEO REGION BRUJI O NOVAKOVOM POTEZU! Đoković ogrnut srpskom zastavom poručio Hrvatima...

Novosti online

07. 08. 2024. u 07:40

NOVAK Đoković je definitivno prva zvezda Olimpijskih igara bio i pre i tokom teniskog turnira, ali i nakon osvajanja zlatne medalje.

ЦЕО РЕГИОН БРУЈИ О НОВАКОВОМ ПОТЕЗУ! Ђоковић огрнут српском заставом поручио Хрватима...

Foto: Profimedia

Mediji širom sveta jure da uzmu izjavu od najboljeg na svetu, pa su tako i Hrvati uspeli da intervjuišu teniskog GOAT-a. Ogrnut u srpsku trobojku, Đoković je Hrvatima otkrio da se nikad bolje nije osećao u životu, a potom je nahvalio i neke od hrvatskih sportista, što će im biti posebno drago.

- Pre turnira sam rekao da se bolje osećam, rekao sam da mislim da imam veće šanse za pobedu. Ovo su moje pete olimpijske igre, u većinu sam ulazio kao glavni favorit. Ovoga sam puta uspeo, emocije su nezamenjive, neopisive, nešto što su legendarna braća Sinković doživela više puta, oni su tu došli "kao u šetnju u parku", osvojili još jedno zlato. Njima je isto drago, a meni je drago zbog njih. Fantastično je kada se na najvećoj sportskoj smotri dokažu male nacije kao što su Srbija, Hrvatska i druge zemlje iz regiona. Mislim da živimo san! - poručio je Đoković za HRT.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Printskrin

 

Novak je pohvalio i Donu Vekić, srebrnu u ženskoj konkurenciji.

- Žao mi je što je Dona Vekić izgubila u finalu, ali s druge strane, ogroman uspeh. Ona je izvanredna osoba, mislim da može još puno toga da napravi u tenisu. Mislim da je ovo samo dokaz koliko ona može - dodao je Nole, koji sa svim hrvatskim sportistima ima odličan odnos.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Đoković nije hteo da otkrije da li će učestvovati na Ju-Es openu.

- Neuporedivo je ovo u odnosu na grend slamove. Neuporedivo jer se na Olimpijskim igrama igra za svoju zemlju i svi to prate. Drugačiji je osećaj, više je pritiska i očekivanja, više tenzija na terenu. Naravno, više motivacije i želje i volje. Kada se izgubi, onda se doživi emotivni krah. Sad sam doživeo najlepše moguće emocije - nasmejao se Nole, koji je u međuvremenu napustio Pariz i došao u Crnu Goru.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza