USTAŠKI PIR! Tompson divljao na dočeku zlatne hrvatske olimpijke

Novosti online

07. 08. 2024. u 10:51

Hrvatska džudistkinja Barbara Matić osvojila je zlato za svoju zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu pobedivši u kategoriji do 70 kilograma, međutim, po povratku u domovinu bila je deo skandalozne proslave u Imotskom.

УСТАШКИ ПИР! Томпсон дивљао на дочеку златне хрватске олимпијке

Barbara Matić osvajačica zlatne medalje za Hrvatsku na Olimpijskim igrama FOTO: EPA

Tradicionalni koncert "Imotski ne zaboravi", kojim se obeležava i slavi godišnjica progona srpskog stanovništva u operaciji "Oluja", ponovo je protekao uz ustaške pesme i nastup Marka Perkovića Tompsona.

Prema pisanju hrvatskih medija, Tompson je između ostalog pevao i svoje najkontroverznije pesme, između ostalog "Bojna Čavoglave" i "Geni kameni". "Juče smo proslavili Dan pobede, večeras ćemo u tom duhu otpevati jednu pesmu koja budi sećanja na Domovinski rat. Posebno na 3. bojnu Imotski 4. Gardijske brigade", poručio je on sa bine.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na bini je, između ostalih, bila i zlatna olimpijka Barbara Matić, inače iz Splita.

"Ostvarila sam san svakog sportiste, a to je da osvojim zlato na Olimpijskim igrama. Ali predstavljati Hrvatsku i slušati himnu je neopisiv osećaj. Pokazali smo da smo mala zemlja s velikim srcem i još većim snovima. Hvala vam na podršci svih ovih dana, uživajte. Voli vas Barbara", poručila je džudistkinja koja je na bini bila pre nastupa Tompsona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zlatnoj olimpijki ovo je inače prva medalja sa Igara u karijeri, dok je do sada već bila dvostruka svetska šampionka, a ima i jedno evropsko zlato.

(Mondo)

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza