DŽABA SI SE DOPINGOVALA! Grkinja ispala u kvalifikacijama, a onda izbačena iz olimpijskog sela

Novosti online

08. 08. 2024. u 10:33

Grčka atletičarka Eleni-Klaudija Polak privremeno je suspendovana pošto je pala na doping testu na Olimpijskim igrama u Parizu.

ЏАБА СИ СЕ ДОПИНГОВАЛА! Гркиња испала у квалификацијама, а онда избачена из олимпијског села

Foto: Profimedia

Polak se u ponedeljak takmičila u skoku motkom u kvalifikacijama, ali nije uspela da preskoči normu od 4,40 metara i nije prošla u finale.

Grčka antidoping agencija obavestila je nacionalni Olimpijski komitet o pozitivnom doping testu, a atletičarka je u utorak izbačena iz olimpijskog sela, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Polak je negirala krivicu i rekla da nikada nije uzimala zabranjene supstance. Dodala je da je imala problema sa gvožđem i da je morala svakodnevno da jede crveno meso i da misli da je to izazvalo problem.

To je četvrti slučaj dopinga na Olimpijskim igrama u Parizu, posle iračkog džudiste Sajada Sehena, avganistanskog džudiste Mohamada Samima Fajzada i bokserke iz Nigerije Sintije Ogunsemilor.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!