KAKVO PRIZNANJE: Jovana Nogić je najbolja srpska košarkašica na Olimpijskim igrama u Parizu

Tanjug

13. 08. 2024. u 14:37

Košarkašica Jovana Nogić proglašena je za najbolju srpsku igračicu na nedavno okončanim Olimpijskim igrama, saopštila je danas Svetska košarkaška federacija (FIBA).

КАКВО ПРИЗНАЊЕ: Јована Ногић је најбоља српска кошаркашица на Олимпијским играма у Паризу

FOTO: M. Vukadinović

Nogić (26) je na četiri utakmice na Igrama beležila prosečan indeks korisnosti 12, a imala je u proseku 12,3 poena, 4,5 asistencija, tri skoka i dve i po ukradene lopte.

Košarkašica Bešiktaša je bila najbolja u četi Marine Maljković koja je eliminisana u četvrtfinalu od Australije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Bio je to razočaravajući način za Srbiju da ispadne sa Igara teškim porazom u četvrtfinalu, ali to je iskristalisalo da Nogić mora da bude glavni lider u napredovanju i preuzimanju odgovornosti. Možda se od nje očekivalo čak i više u smislu proizvodnje poena, ali sveukupno je bilo veoma solidno - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu FIBA.

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


    
   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 15:18

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane