NASTAVLJA SE NIZ: Četvrti maksimalni trijumf Srpkinja na EP

Novosti online

24. 08. 2021. u 21:30

SRPSKE odbojkašice nastavile su niz novom pobedom na Evropskom prvenstvu, pošto su u Beogradu za sat i 20 minuta igre savladale selekciju Azerbejdžana sa maksimalnih 3:0 (25:17, 25:20, 25:19).

НАСТАВЉА СЕ НИЗ: Четврти максимални тријумф Српкиња на ЕП

FOTO: AP

Ovim trijumfom nastavljen je još jedan fantastičan niz pošto je Srbnija ostvarila 20. uzastopnu pobedu na evropskim prvenstvima. Poslednji poraz Srpkinje su zabeležile u polufinalu EP 2015. od Rusije.

U trećem setu Zoran Terzić je napravio nekoliko izmena, i pružio šansu igračicama sa klupe. Ispostaviće se da je upravo to bio najbolji set reperezentacije Srbije. Bilo je egal do 13:13, kada posle jednog maratonskog poena, koji je pripao Srbiji, izabranice selektora Terzića ulaze u Seriju 8:0 koja je označila i kraj meča. Na kraju trećeg seta 25:19.

Sutra od 20 časova devojke igraju protiv Rusije i to je meč koji će odlučiti pobednika grupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici