PUBLIKA VRIŠTALA, SVET ZANEMEO: Užasan incident na trci Formule 1, a usred nesreće - desilo se pravo čudo (FOTO / VIDEO)

Novosti online

03. 07. 2022. u 17:09

TRKA Formule 1 za veliku nagradu Velike Britanije donela je veliku strepnju svih ljubitelja auto-moto sporta kada se udes desio na samom početku.

ПУБЛИКА ВРИШТАЛА, СВЕТ ЗАНЕМЕО: Ужасан инцидент на трци Формуле 1, а усред несреће - десило се право чудо (ФОТО / ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Žu Guanju, vozač Alfa Romea, doživeo je da u sudaru koji se desio na startu, "poleti" jer je odmah potom počelo jezivo prevrtanje njegovog bolida.


Guanju je pravim čudom ostao ne samo živ, već i bez ikakvih fraktura, saopštio je 15-ak minuta kasnije njegov tim, iako su se za život ovog vozača mnogi pribojavali posle scene koju možete i vi da vidite:


Nova pravila Formule 1, o dodatnoj zaštiti onih koji su za volanima, poslednjih godina su prilično popravila izglede vozača u incidentnim situacijama.

Upravo je "Halo" zaštita "kokpita" i najzaslužnija što je pomenuti pilot Alfa Romea prošao kako je prošao, imajući u vidu sve okolnosti.

Zbog ovog incidenta, trka na stazi Silverstoun je prekinuta na oko pola sata, a nastavljena je u 17 časova po srednjeevropskom vremenu.

Bonus video: Brzo voze i dobro zarađuju - da li je šampion Formule 1 prvi i po plati?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici