"AZIJI" 10 MEDALJA, ELA ZLATNA SA 16! Održano državno seniorsko prvenstvo u tekvondou

V. N.

19. 03. 2023. u 17:25

SENIORSKO prvenstvo Srbije u tekvondou, koje je u subotu održano u Zrenjaninu proteklo je u znaku takmičara “Azije” koji su takmičenje u konkurenciji 43 kluba iz cele zemlje završili sa 10 medalja.

АЗИЈИ 10 МЕДАЉА, ЕЛА ЗЛАТНА СА 16! Одржано државно сениорско првенство у теквондоу

TK "Azija"

Prošlogodišnju dominaciju TK “Azija” potvrsili su osvajanjem zlata Ela Marić, Nađa Tešić, Aleksandra Perišić, Todor Vasilić, Novak Stanić i Miloš Golubović. Srebrne medalje su pripale Teodori Radak i Strahinji Milinkoviću, dok su bronzane medalje otišle u ruke Petra Nedeljkovića i Luke Stanojlovića.

TK "Azija"

 

Za najboljeg seniora je proglašen Novak Stanić, a možda i najjači utisak ostavila je 16-godišnja Ela Marić, bronzana sa poslednjeg SP za juniore u Sofiji koja je u konkurenciji mnogo iskusnijih protivnica osvojila najsjajnije odličje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu