TRI MEDALJE U JEDNOM DANU! Srpski rvači doneli zlato i dve bronze

Novosti online

25. 03. 2023. u 22:05

SRPSKI rvači osvojili su tri medalje, jednu zlatnu i dve bronzane, na izuzetno jakom međunarodnom turniru u Kopenhagenu.

ТРИ МЕДАЉЕ У ЈЕДНОМ ДАНУ! Српски рвачи донели злато и две бронзе

EPA/ETIENNE LAURENT

Do najsjajnijeg odličja stigao je Viktor Nemeš u kategoriji do 77 kilograma, nakon što je zabeležio pobede u svih šest mečeva.

Bronzom su se okitili Sebastijan Nađ u kategoriji do 67 kilograma i Georg Tibilov u kategoriji do 60 kilograma, a obojica su takmičenje završili sa bilansom od pet pobeda i samo jednim porazom. O kvalitetu turnira, samim tim i značaju ostvarenih rezultata najbolje svedoči podatak da je u Kopenhagenu učestvovalo čak 265 rvača i 23 zemlje.

Među takmičarima je bilo 14 osvajača medalja sa minulog Svetskog prvenstva, isti broj osvajača odličja sa planetarnom šampionatu za rvače do 23 godine i 19 rvača koji su na juniorskom lrvenstvu sveta stigli do medalja.

Turnir u Kopenhagenu srpskim rvačima bio je odlična uvertira za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje se od 17. do 23. aprila održava u Zagrebu.

Iz glavnog grada Danske, rvačka reprezentacija direktno putuje u Poreč, gde će boraviti do 7. aprila i obaviti završnu fazu priprema pred šampionat Evrope.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna