ZVEZDU ZANIMA SAMO TITULA: Crveno-bele sutra (18.00) na Banjici na startu Superlige dočekuju rukometašice Napretka

Novosti online

16. 09. 2023. u 21:00

CRVENA zvezda se vratila u Superligu i najavila osvajanje titule. Crveno-bele su stvorile moćnu ekipu, vodio ih nekadašnji selektor rukometašica i Bekamenta Saša Bošković, tako da su ambicije najveće. A koliko zaista mogu videće se već sutra u prvom kolu Superlige kada na Banjici od 18 časova igraju sa kruševačkim Napretkom.

ЗВЕЗДУ ЗАНИМА САМО ТИТУЛА: Црвено-беле сутра (18.00) на Бањици на старту Суперлиге дочекују рукометашице Напретка

FOTO: Grad Zrenjanin

- Uz ogromnu podršku uprave kluba, uspeli smo da nekoliko igračica vratimo iz inostranstva, da dovedemo reprezentativke i devojke koje su prošle sezone imale zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu. Posle mesec i po dana teških priprema, počinje Super rukometna liga, i u nedelju protiv Napretka-12 očekujem sve najbolje od svoje ekipe, bez obzira na to što imamo sitnih povreda, zbog kojih je nekoliko igračica van trenažnog procesa. Prezadovoljan sam radom devojaka i stručnog štaba. Rukovodstvo kluba, na čelu sa Milanom Vujkom, nam je prenelo takvu energiju da možemo samo da uživamo u onome što radimo i potrudimo se da im za pruženu podršku i obezbeđene uslove uzvratimo na najbolji mogući način - osvajanjem titule - istakao je za sajt Superlige Srbije trener Saša Bošković.

Crveno-bele su oprezne pred duel sa rukometašicama Napretka.

- Prvo kolo je za sve nepoznanica. Napredak-12 je sigurno, kao i ostali, pretrpeo određene promene tokom leta, ali mi smo apsolutni favoriti. To se ne dovodi u pitanje, jer smo napravili tim za respekt. Trebaće vremena da se uigramo, ali ja sam strpljiv i jako obazriv - naglasio je novi strateg crveno-belih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića