OPORAVILI SE OD ŠOKA: Odbojkaši Partizana igraju sve bolje i spremni su za prvu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona

S. K.

24. 10. 2023. u 13:04

OD šoka zbog gubitka trofeja u Superkupu Srbije odbojkaši Partizana se polako oporavljaju. Crno-beli su u Superligi ostvarili sve tri pobede i polako dolaze do svoje željene forme. Beograđani večeras (18.00) u dvorani Aleksandar Nikolić na turniru prvog kruga kvalifikacija protiv Radnika počinju borbu za grupnu fazu Lige šampiona, u kojoj nisu igrali od sezone 2011/12. Izabranici Bojana Janića sutra odmaraju, a u četvrtak (18.00) igraju sa Olimpijakosom, koji predvodi bivši kapiten Italije Dragan Travica.

ОПОРАВИЛИ СЕ ОД ШОКА: Одбојкаши Партизана играју све боље и спремни су за прву рунду квалификација за Лигу шампиона

FOTO: M. Vukadinović

- Evidentno je da posle bolnog poraza u Superkupu od Vojvodine polako popravljamo formu. Hrabri što smo ostvarili dve uzastopne pobede protiv konkurenata za vrh tabele. Najbitnije je da stičemo samopouzdanje pred najvažnije mečeve ove sezone - ističe strateg Beograđana Bojan Janić.

Legendarni odbojkaš smatra da su mečevi u Superligi pomogli da ekipa što spremnije dočeka kvalifikacioni turnir, sa kojeg prva dva tima idu u drugu, odlučujuću rundu.

- I te kako pomažu. U prvom kolu smo se mučili sa Karađorđem iz Topole, jer smo imali malo vremena za trening. Već sam rekao da smo sa reprezentacijom u Japanu bili prvi libero Krsteski i ja. Još to ne izgleda kako treba, tek je početak sezone, ali možemo da budemo dobri - naglašava Janić.

Kapiten Milija Mrdak još nije zadovoljan kako ekipa izgleda na startu sezone:

- Ima mnogo toga što moramo da popravimo u našoj igri, dižemo se na viši nivo kako bismo bili konkurentniji za nešto ozbiljnije u ovoj sezoni. Nadam se da ćemo prvi krug kvalifikacija da uradimo na pravi način. Očekujemo da će i publika da nas podrži, jer dugo nismo igrali Ligu šampiona.

Inače, sutra (18.00) se u drugom kolu sastaju prvi favorit turnira Olimpijakos i Radnik iz Bijeljine.

Raspored

GRUPA A - prvo kolo, danas: Partizan - Radnik (18.00). Drugo kolo, sreda: Olimpijakos - Radnik (18.00). Treće kolo, četvrtak: Partizan - Olimpijakos (18.00).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao