PRVI PORAZ ŠAMPIONA SRBIJE : Rukometaši Vojvodine izgubili od španske La Riohe

S.B.

15. 11. 2023. u 19:05

RUKOMETAŠI Vojvodine pretrpeli su prvi poraz ove sezone. Niz šampiona Srbije od 11 uzastopnih trijumfa na tri fronta, u utorak uveče u novosadskoj hali “Slana bara”, prekinuo je španski predstavnik u Ligi Evrope, La Rioha, 24:25 (12:12).

ПРВИ ПОРАЗ ШАМПИОНА СРБИЈЕ : Рукометаши Војводине изгубили од шпанске Ла Риохе

RK Vojvodina

U duelu u kom se igralo “gol za gol”, španski tim je u finiš ušao sa prednošću koju je u uzbudljivoj završnici na iskustvo, ali i uz malo sreće, uspeo da sačuva.

Tako Novosađani u meču trećeg kola „F“ grupe, drugog po rangu evropskog takmičenja, nisu uspeli da posle tri utakmice obezbede plasman u narednu fazu. Jer, izabranici trofejnog trenera Borisa Rojevića su u uvodna dva meča nadigrali Alkaloid, predstavnika Severne Makedonije i Silkeborg, predstavnika Danske.

- Ostao je žal za propuštenom prilikom- kaže trener Rojević.- Jednostavno, nismo imali sreće, a momci zaslužuju sve čestitke za borbu koju su prikazali. Veoma je teško bez Gregora Ocvirka i Milana Milića pobediti ekipu kakva je La Rioha. Najvažnije je da sada ne izgubimo samopouzdanje već da nastavimo sa radom i željom da se Špancima revanširamo na njihovom terenu.

Revanš sa La Riohom Novosađani igraju već za nedelju dana, 21. novembra u Španiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORBA VEKA, SPEKTAKL U RIJADU! Fjuri i Usik se večeras bore za titulu apsolutnog šampiona boksa u teškoj kategoriji