NIŠLIJE NOVI LIDERI SUPERLIGE: Ekipa Dragana Svetozarevića preuzela prvo mesto u prvenstvu Srbije

S. K.

26. 11. 2023. u 23:12

ODBOJKAŠI Niša su hit prvenstva. Puleni Dragana Svetozarevića su preksinoć u osmom kolu Superlige Srbije nadigrali Partizan sa 3:0 i preuzeli prvo mesto na tabeli.

НИШЛИЈЕ НОВИ ЛИДЕРИ СУПЕРЛИГЕ: Екипа Драгана Светозаревића преузела прво место у првенству Србије

FOTO: OSS

Novog lidera šampionata nije omeo ni odlazak Milutina Nejića, već je na krilima Alekse Matića nastavio pobednički niz.

- Radili smo mnogo ove nedelje u želji da održimo kvalitet u igri, jer zaista bi bila šteta da sada posustanemo. I stvarno je cela ekipa pokazala karakter. Ovo prvo mesto nam donosi veliku satisfakciju - ističe za sajt Superlige Srbije strateg Radničkog Dragan Svetozarević.

O duelu sa Partizanom iskusni stručnjak je naglasio:

- Mi smo ove nedelje ostali bez naše udarne igle, Milutina Nejića, ali pričali smo u ekipi da sada moramo da zbijemo redove i raspodelimo poene koje je on postizao na više igrača, da svako mora da podnese nešto veći teret. I zaista mi je drago što smo uspeli da nastavimo ovaj niz lepih rezultata, nakon pobede nad Crvenom zvezdom u prošlom kolu, evo savladali smo i šampiona, ekipu Partizana. Znali smo da crno-beli dolaze prilično opterećeni i umorni od velikog broja važnih utakmica, evo samo pre neki dan su igrali meč u Kupu CEV-a, ali mislim da to nikako ne umanjuje naš rezultat niti ono što smo pokazali na terenu. Aleksa Matić je imao fenomenalan učinak u napadu, Ozokoje je bio dobar na serisu i u napadu, a posebno u bloku, dok je Šarović sada prvi put odigrao celu utakmicu. Pobeda od 3:0 možda jeste iznenađenje i za nas, ne mogu da kažem da je to nešto što smo mogli da očekujemo, ali dogodilo se, na našu veliku radost.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)