"SAD IDE ONO PRAVO!" Srpski vaterpolisti deklasirali Crnu Goru na Svetskom prvenstvu, ali u mislima im je samo jedno

Novosti online

07. 02. 2024. u 18:19

Srpski vaterpolisti deklasirali su selekciju Crne Gore u drugom kolu Svetskog prvenstva u Dohi, rezultatom 14:6, i time otvorili vrata četvrtfinala i vize za Olimpijske igra.

САД ИДЕ ОНО ПРАВО! Српски ватерполисти декласирали Црну Гору на Светском првенству, али у мислима им је само једно

FOTO: VSS/A. Krupanić

Naši momci nisu podlegli euforiji, pokušavaju da zadrže smirenost pred najvažniji duel u grupi.

 - Čestitam ekipi, igrali smo odlično u odbrani i napadu od početka. Za nas je ovo bila veoma bitna pobeda. Ali sada nam predstoji ono pravo, duel sa Amerikom koji može da nam donese prvo mesto, direktan plasman u četvrtfinale i olimpijsku vizu. Bitno je da uđemo ovako u duel - rekao je jedan od junaka utakmice, golman Radoslav Filipović.

Viktor Rašović je nastavio u sličnom maniru.

 - Svaka čast drugovima i stručnom štabu. Od prve sekunde smo diktirali ritam i sve se videlo na završnom rezultatu. Crnu Goru treba da zaboravimo, najbitnije je da zadržimo koncentraciju i energiju za naredni susret. Odbrana mora da bude ovakva, zna se naš princip - korak po korak- zaključio je Rašović

Delfini će u petak od 15:30 časova po srpskom vremenu igrati protiv selekcije Sjedinjenih američkih država u poslednjem kolu grupne faze svetskog prvenstva, a eventualnom pobedom obezebiće prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale, kao i na Olimpijske igre u Parizu.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FORMULA IMA NOVOG ŠAMPIONA! Vozač Meklarena Lando Noris u Majamiju stigao do prve pobede u Formuli 1