MILER NAPRAVIO POMETNJU PRED KRAJ TRKE: Aleks Markez najbrzi na treningu u Katru

Novosti online

09. 03. 2024. u 14:11

Vozač Gresinija, Aleks Markez zauzeo je prvo mesto na subotnjem treningu Velike nagrade Katara u Moto GP šampionatu zahvaljujući rezultatu od 1:51,108 minuta.

МИЛЕР НАПРАВИО ПОМЕТЊУ ПРЕД КРАЈ ТРКЕ: Алекс Маркез најбрзи на тренингу у Катру

Foto: Profimedia

Drugo mesto zauzeo je as Pramak Dukatija Horhe Martin sa 0,010 sekundi zaostatka za liderom, dok je treća pozicija pripala Fabiju Di Đanantoniju na Dukatiju (+0,109).

Pratili su ih Dukatijev Frančesko Banjaja, Maverik Vinjales (koji je imao problema zbog dima koji je izbijao iz Aprilije) i izuzetni novajlija GasGasa, Pedro Akosta. Najboljih 10 kompletirali su Aleš Espargaro na Apriliji, Enea Bastijanini za Dukati, Gresinijev Mark Markez i Bred Binder na KTM. Svi već navedeni vozači su se izborili za direktan plasman u Q2 deo kvalifikacija.

Žuta zastava je izazvala pometnju u samom finišu sesije, pošto je u oko 80 sekundi pred kraj iste grešku napravio Džek Miler i na taj način „obrisao“ vremena vozača koji su u tom trenutku bili na brzom krugu, a iza njega na stazi.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!