RUKOMETAŠI CRVENE ZVEZUDE PORAŽNI U KAĆU: Jugović konačno slavio pobedu

Novosti online

30. 03. 2024. u 22:15

Očekivane pobede zabeležili su Vojvodina, Metaloplastika i pančevački Dinamo, a do pobede konačno je došao i Jugović u Kaću protiv Crvene zvezde 36:33, u okviru 21. kola Superlige.

РУКОМЕТАШИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗУДЕ ПОРАЖНИ У КАЋУ: Југовић коначно славио победу

foto: EPA

Odigrane su još četiri utakmice 21. kola Superlige, pretposlednjeg u ligaškom delu. Očekivane pobede zabeležili su Vojvodina, Metaloplastika i pančevački Dinamo, a do pobede konačno je došao i Jugović u Kaću protiv Crvene zvezde 36:33.

Klub koji je mnogo dao srpskom rukometu, nalazio se u ozbiljnoj krizi. Nije znao za pobedu još od 25. novembra. Ali došlo je vreme da se prekine i taj niz.

Pobeđena je Crvena zvezda, koja ruku na srce, nije imala gotovo nikakvih takmičarskih imperativa. Posle niza godina nije bilo drame poput borbe za opstanak, a opet plej-of je i dalje daleko.

Tu situaciju iskoristio je Jugović i zabeležio prvu pobedu u prvenstvu posle pet utakmica u kojima je osvojen samo bod.

U ostalim mečevima očekivane pobede favorita. Vojvodina je u gostima razbila Vranje 41:20. Dinamo iz Pančeva je posle velike borbe u gostima savladao Obilić 33:30, dok je Metaloplastika na svom terenu bila ubedljiva protiv Uba 34:25.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)