NOVI SKANDAL: Suspendovan svetski šampion

Novosti online

24. 04. 2024. u 14:20

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između septembra 2022. i juna 2023. godine.

НОВИ СКАНДАЛ: Суспендован светски шампион

Foto: Profimedia

To je objavila Francuska antidoping agencija (AFLD). Ova suspenzija dolazi nakon što je Bos u decembru 2023. godine objavio da se povlači, nekoliko meseci pre Olimpijskih igara u Parizu. On je odlučio da se povuče nakon operacije tetive desne butine.

Foto: Profimedia

Bos je 2019. godine osuđen na novčanu kaznu od 1.000 evra zbog tuče u pijanom stanju u avgustu 2017. godine, tokom koje je zadobio povredu lica.

Pre svetske titule, Bos je zauzeo četvrto mesto na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016, a na OI u Tokiju 2021. nije uspeo da se plasira u finale.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)