Održana treća trka Otvorenog prvenstva u kartingu 2024!

PROMO

03. 06. 2024. u 13:35

Treća trka Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza održana je u nedelju, 2. juna, na stazi Autokomerc karting centra, uz podršku G-Drive premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica.

Одржана трећа трка Отвореног првенства у картингу 2024!

Foto: Promo

Uzbudljive trke održane su na Autokomerc karting stazi dužine 750 metara sa čak 13 krivina. Škripa guma, prepoznatljiv miris benzina i spektakularna veština svih vozača gledaocima je donela adrenalin i pravo uzbuđenje. Takmičari su odmerili snage u 8 kategorija. Ponovo su najviše simpatija privukli iskusni vozači, ali i najmlađi takmičari u kategoriji Bambini. Impresivne momente, dinamičnu i uzbudljivu vožnju, uz neizvesnu završnicu do poslednjeg kruga, publika je imala priliku da oseti u takmičarskim kategorijama Master i Tag. Borba je dobila najveće ubrzanje u specijalnoj kategoriji G-Drive kup.

Foto: Promo

 

G-Drive premijum gorivo proizvodi se prema najvišim tehnološkim standardima. G-Drive 100 sadrži aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pozitivno se odražavaju na njegovu ispravnost i dugovečnost. G-Drive dizel gorivo doprinosi poboljšanoj startnosti motora. Pouzdan je i stabilan i u zimskim uslovima na izuzetno niskim temperaturama.

G-Drive nagrade osvojili su najbolji u svakoj od kategorija. Za pobednike na kraju šampionata spremna su najvrednija priznanja – besplatno G-Drive gorivo i set G-Drive proizvoda.

Šampionat se nakon Jagodine, Kule i Beograda nastavlja 30. juna u Karting centru Jagodina, gde nas čeka četvrta trka i nova uzbuđenja.

Foto: Promo

 

Ovog leta navijaj za svoje favorite i doživi G-Drive #takomoćno karting iskustvo!

Foto: Promo

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI I TADIĆ, LICEM U LICE: Evo šta se desilo na treningu fudbalske reprezentacije Srbije! (VIDEO)