ROJEVIĆ STVARA TIM ZA LOS ANĐELES: Selektor rukometaša okupiće 12. juna igrače koji će konkurisati za "olimpijski tim"

S. K.

04. 06. 2024. u 13:21

SEZONA je završena, a Boris Rojević ne misli da rukometaše pošalje na odmor. Naročito mlađi, koji će konkurisati u stvaranju tima za Olimpijske igre 2028. u Los Anđelesu. Zato će 12. juna okupiti selekciju koja ima radni naziv "Olimpijski tim".

РОЈЕВИЋ СТВАРА ТИМ ЗА ЛОС АНЂЕЛЕС: Селектор рукометаша окупиће 12. јуна играче који ће конкурисати за олимпијски тим

Foto: Profimedia

- Klupska sezona je gotova i imao sam priliku da ovih nekoliko meseci pratim sve momke koji u budućnosti mogu konkurisati za tim, a ovo je bila idealna prilika da provedemo nekoliko dana zajedno i da započnemo proces implementacije principa igre i u širem okviru od onoga za šta smo imali priliku u pripremama za dvomeč sa Špancima. Momci će odraditi tri treninga i odigrati kontrolnu utakmicu sa juniorskom reprezentacijom, tako da će ovo okupljanje imati višestruki značaj. Od mog dolaska na poziciju selektora pričali smo o dugoročnim planovima i vreme je da taj proces izgradnje tima za Los Anđeles počne - istakao je za sajt RSS Boris Rojević.

Pozvani su: Andrej Trnavac, Milan Bomaštar, Luka Krivokapić (golmani), Marko Nikolić, Uroš Simić (leva krila), Branko Predović, Marko Jevtić, Nikola Stefanović (pivoti), Nemanja Jović, Uroš Kolundžić (desna krila), Stefan Petrić, David Knežević, Dario Ćenadija, Mirko Đurović, Ognjen Cenić, Nikola Stamenković, Jovica Nikolić, Uroš Kojadinović i Veljko Stanojević (bekovi).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

Košarka je danas u centru pažnje. Tačnije, Srbija i Amerika. Olimpijske igre u Parizu su dočekale veliki derbi, iako je "tek" polufinale. Košarkaška reprezentacija Srbije za rivala ima moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

08. 08. 2024. u 16:44

Komentari (0)

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!