MIKS NAŠA NAJVEĆA NADA: Jelena Kontić i Ivan Martinović boriće se sutra (17.35) u finalu dueta slobodni program u sinhronom plivanju na EP

S. K.

11. 06. 2024. u 13:23

NAŠE najveće nade u umetničkom plivanju Jelena Kontić i Ivan Martinović nadmetaće se sutra (17.35) u finalu discipline miks duet slobodan program. Rivali našem tandemu u borbi za medalju su parovi iz Italije, Portugalije, Bugarske, Velike Britanije, Španije i Nemačke. Inače, danas (16.30) se na otvorenom bazenu "25. maj - Milan Gale Muškatirović" u finalu discipline solo tehnički stil takmiči Sara Stojanović.

МИКС НАША НАЈВЕЋА НАДА: Јелена Контић и Иван Мартиновић бориће се сутра (17.35) у финалу дуета слободни програм у синхроном пливању на ЕП

foto miloš vukadinović

Na Adi Ciganliji sutra startuje takmičenje u plivanju na otvorenim vodama. Prve kreću dame (9.00) koje će se boriti za medalje u trci na 10 kilometara. Srbiju predstavlja 17-godišnja Maša Cvetković. Tri sata kasnije startuju i muškarci na 10 km.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!