GVOZDENI MAJK "NOKAUTIRAO" PROTIVNIKA: Tajson žestoko odgovorio na kritike

Novosti online

19. 07. 2024. u 16:42

Legendarni šampion u boksu, Majk Tajson najavio povratak u ring.

ГВОЗДЕНИ МАЈК НОКАУТИРАО ПРОТИВНИКА: Тајсон жестоко одговорио на критике

FOTO: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Nakon odlaganja svog meča sa Džejkom Polom, legendarni bokser Majk Tajson je iskazao zabrinutost oko svog zdravlja i potvrdio svoju odlučnost da se vrati u ring.

Meč između, još uvek, najmlađeg šampiona u istoriji teškaša i poznatog jutjubera, koji je bio planiran za 20. jul, je odložen.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Umesto toga, Pol će se ovog vikenda boriti protiv veterana BKFC, Majka Perija. Ipak, "Gvozdeni Majk" ostaje nepokolebljiv i posvećen je povratku u ring nakon što se oporavi od zdravstvenog problema koji je doživeo tokom putovanja iz Majamija u Los Anđeles ovog leta.

FOTO: EPA

Majk Tajson ne tgrpi kritike. Na negativne komentare uzvraća istom merom. Tako je odgovorio bokseru Dionteiju Vajlderu ali i svima ostalima koji misle da je star da uđe u ring i da se bori.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ja, prosto procvetam pod svetlima reflektora. Radije bih živeo kratki život slave, nego dugi život u tami. To sam jednosatvno. Zato sam i počeo da se borim. Gonim je do kraja svog života, znam to. Nikada neću dobiti ono što želim, jer sam jako pohlepan, uvek želim više i nikada mi nije dovoljno - rekao je Tajson, kako piše "Eskvajr".

BONUS VIDEO Džoel Embid nakon meča Srbija - SAD: Imaju jednog od najboljih igrača na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev