STEFAN ĆIRIĆ NOVI STRATEG PARTIZANA: Pomoćnik selektora vaterpolo reprezentacije Uroša Stevanovića na Banjicu se vraća posle četiri godine

Novosti online

23. 07. 2024. u 12:14

UPRAVNI odbor Vaterpolo kluba Partizana za novog trenera prvog tima postavio je Stefana Ćirića. Pomoćnik selektora Uroša Stevanovića ponikao je na Banjici, a od marta 2017. do januara 2020. vodio je uspešno crno-bele. Posle odlaska iz kluba četiri godine je uspešno trenirao francuski Nojzi la Sek.

СТЕФАН ЋИРИЋ НОВИ СТРАТЕГ ПАРТИЗАНА: Помоћник селектора ватерполо репрезентације Уроша Стевановића на Бањицу се враћа после четири године

foto miloš vukadinović

- Uvereni smo da je izbor Stefana Ćiriča važan momenat u nastavku stvaranja novih šampiona pokinklih iz vaterpolo škole Partizana, koji će pisati nove zlatne stranice kako našeg kluba, tako i srpskog vaterpola. Posebno mu se zahvaljujemo zati što se i uskladio sa prolikama i načinom funkcionisanja u našem klubu. Želimo da u dogledno vreme Partizan bude ono što je nekada bio i sigurni smo da ćemo sa Ćirićem na klupi to lakše da ostvarimo - ističe se u saopštenju crno-belih.

Uprava se zahvalila dosadašnjem treneru Milošu Koroliji i ponudilia mu je novu funkciju u klubu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)