NISAM MOGAO DA TRAŽIM VIŠE: Nikola Grbić ponosan što će i u naredne četiri godine da vodi odbojkaše Poljske

Novosti online

24. 07. 2024. u 12:06

NIKOLA Grbić je ponosan što je produžio ugovor sa Odbojkaškom federacijom Poljske. U razgovoru za poljske medije istakao je da se nada će muška reprezentacija zadržati dosadašnji nivo i da će i u budućnosti ostvariti slične rezultate.

НИСАМ МОГАО ДА ТРАЖИМ ВИШЕ: Никола Грбић поносан што ће и у наредне четири године да води одбојкаше Пољске

FOTO: Profimedia

Od kada je 2022. seo na vruću poljsku klupu legendarni srpski kapiten i trener je osvojio pet medalje: svetsko srebro, evropsko zlato, zlato i dve bronze u Ligi nacija. Ali, trofeji nisu jedini razlozi zbog kojih je produžio ugovor do Los Anđelesa 2028.

- Glavni razlog je bio odnos koji imam sa igračima, štabom i Savezom. Uvažavamo jedne druge i guramo tim u istom pravcu. Trudimo se da uradimo ono što mislimo da ja najbolje za tim. Velika mi je radost raditi sa ovim igračima. Imali smo odlične rezultate prethodnih godina. Nisam mogao da tražim ništa više. Veoma sam ponosam što Savez i dalje želi da radi sa mnom ida mi pruži šansu. Nadam se da ćemo zadržati nivo i slične rezultate - podvukao je Grbić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nikola je naglasio da je bilo ponuda, ali da nije razmišljao o promeni sredini. Mada je cilj Poljaka zlatna medalja, ugovor je produžen nekoliko dana pre Olimpijskih igara.

- Dobar rad ne donosi uvek dobre rezultate. Ponekad možete učiniti sve da pripremite ekipu i pomognete im, ali može doći do povrede i dve lopte mogu da promene rezultat meča. Sudi se po vašim rezultatima. Poslednjih sezona uvek smo donosili medalju. Ne hvalim se, ali to dokazuje kvalitet našeg rada - kaže Grbić uz opasku da ugovor nije produžen da bi i dalje radio "punim plućima".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Eventualni uspeh u Parizu neće opustiti Grbića:

- Neću sebi reći: "Gotovo je". Ja sam dobar, ne treba da se usavršavam ili razvijam. Velika mi je odgovornost da stalno dokazujem da sam vredan. Moram da se razvijam kao trener kako bi moji igrači bili još bolji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?