"NASTAVIĆEMO SA PODRŠKOM": Davor Štefanek ugostio juniorsku reprezentaciju Srbije u bilijaru

N. I.

19. 08. 2024. u 19:09

PREDSEDNIK Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković ugostili su predstavnike Srpske bilijar asocijacije nakon juniorskog Evropskog prvenstva.

НАСТАВИЋЕМО СА ПОДРШКОМ: Давор Штефанек угостио јуниорску репрезентацију Србије у билијару

FOTO: SSS

Reprezentacija Srbije imala je najmlađi tim u konkurenciji 26 evropskih zemalja i zauzeli su ekipno 5. mesto, a za ovaj najbolji rezultat do sada zaslužni su juniori: Lazar Kostić, osvajač srebrne medalje (ovom medaljom Lazar se kvalifikovao na Svetsko prvenstvo koje ga očekuje na Novom Zelandu početkom septembra), Luka Bugarski, osvajač bronzane medalje, Sergej Nedić, Nikolai Gaković, Lazar Ilić i selektor nacionalnog tima Đorđe Pecelj.

Predsednik Srpske bilijar asocijacije Nenad Ilić zahvalio se rukovodstvu Sportskog saveza Srbije na podršci kako bilijaru tako i onim najmlađima, a ovom prilikom junior su uručili i dres Srbije predsedniku SSS Davoru Štefaneku u znak zahvalnosti.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Nema ničeg lepšeg od mladih sportista koji vredno treniraju i brane boje svoje zemlje od najranijeg uzrasta. Čestitao bih juniorskoj bilijar reprezentaciji i poručio deci da sanjaju svoje snove, jer će se oni i ostvariti. Na rukovodstvu Srpske bilijar asocijacije, ali i nas iz Sportskog saveza Srbije, pre svega generalnog sekretara Gorana Marinkovića i mene je da nastavimo da se trudimo i pružamo podršku takmičarima. Verujem da ćemo tek u godinama koje dolaze imati prilike da gledamo ove takmičare i navijamo za njih u sve boljim mečevima – istakao je Štefanek.

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković pridružio se čestitkama i poželeo sreću u daljem radu Srpske bilijar asocijacije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO