PLJUŠTE KAZNE U FORMULI 1: Albon diskvalifikovan, Hamilton kažnjen

Novosti online

25. 08. 2024. u 12:40

Vozač Vilijamsa, Aleks Albon diskvalifikovan je iz kvalifikacija za Veliku nagradu Holandije zbog kršenja tehničkih propisa.

ПЉУШТЕ КАЗНЕ У ФОРМУЛИ 1: Албон дисквалификован, Хамилтон кажњен

Foto: Profimedia

Tajlandski automobilista je zauzeo osmo mesto na „Zandvortu“, ali je po završetku kvalifikacija ustanovljeno da pod njegovog bolida nije legalan, tačnije da je širi nego što je dozvoljeno. Propisana širina je 1.600mm. 

Diskvalifikacija znači da će se Aleks Albon naći na samom začelju startnog poretka i da će se u poslednjem redu pridružiti svom timskom kolegi Loganu Sardžentu, koji posle udesa u poslednjem treningu nije ni vozio kvalifikacije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

nemilim događajima još nije kraj, kažnjen je i sedmostruki svetski šampion, Luis Hamilton zbog usporavanja Serhija Peresa u bolidu Red Bula u prvom delu kvalifikacija. 

Do incidenta je došlo u sporoj devetoj krivini, Britanac se jeste pomerio vozaču Red Bula sa puta, ali je direkcija trke donela odluku da je taj potez ne dovoljen.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO "DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU": Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKA SE UDAR JOŠ JEDNE SILE, NA POMOLU VELIKI RAT? Izrael i Hezbolah kažu da ga ne žele, ali svi su spremni za njega