REKONSTRUKCIJA! Novi Beograd u podmlađenom sastavu sa istim ambicijama

Novosti online

26. 08. 2024. u 10:46

Vaterpolisti Novog Beograda u znatno podmlađenom sastavu, ali i dalje sa visokim ambicijama, pripremaju se za predstojeću klupsku sezonu koja utakmicama regionalne Premijer lige počinje 21. septembra.

РЕКОНСТРУКЦИЈА! Нови Београд у подмлађеном саставу са истим амбицијама

Foto arhiva VN

Novobeograđani, koji su prošle takmičarske godine osvojili čak tri trofeja, sa treninzima su u nepotpunom sastavu krenuli još 1. avgusta, s obzirom na to da je veliki broj prvotimaca bio učesnik Olimpijskih igara u Parizu.

"Bićemo kompletni 28. avgusta, tada ujedno i putujemo u Niš gde ćemo trenirati do 4. septembra", kaže šef stručnog štaba Novog Beograda Živko Gocić i dodaje:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Po povratku u Beograd nas od 5. do 8. septembra očekuje učešće na Memorijalnom turniru Vlaho Bato Orlić, kome smo domaćini treću godinu uzastopno, a na kome će još igrati Vukovi, Valis, Vašaš, Špandau i Primorac iz Kotora", pojasnio je Gocić.

Aktuelni šampion Srbije, regionalne Premijer lige i osvajač nacionalnog Kupa pretrpeo je brojne izmene u igračkom kadru. Bogate karijere okončali su Filip Filipović i Duško Pijetlović, dok su klub napustili Alvaro Granados, Marko Radulović, Savo Ćetković i gloman Lazar Dobožanov. Sa druge strane u redove Novobeograđana stigli su crnogorski reprezentativac Đuro Radović, izuzetno talentovani dvojac iz Partizana Luka Gladović i Marko Dimitrijević, zatim reprezentativac Holandije Bilal Gbadamasi, kao i trojica igrača iz Vukova Viktor Urošević, Dušan Trtović i golman Milan Glušac.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Ekipa je značajno podmlađena i to je urađeno planski. Imali smo najavu Filipovića i Pijetlovića da će završiti igračke karijere i nije bilo realno naći zamene za takve igrače, pa smo se odlučili da se okrenemo mladim snagama. Promenićemo koncepciju igre, ali ambicije ostaju iste. Prošle sezone borili smo se za sva četiri trofeja, a uspeli smo da osvojimo tri. Biće teško ponoviti takav uspeh, ali uz ozbiljan i predan rad i veliko požrtvovanje nadamo se da ćemo napraviti dobre rezultate".

Novi Beograd će u Ligi šampiona igrati u A grupi sa nemačkim Hanoverom, Steauom iz Bukurešta i pobednikom kvalifikacione C grupe u kojoj se nalaze italijanska Breša, nemački Špandau, Enka iz Turske i solunski PAOK.

"Grupa je po meri, uz Hanover i Steauu rival će nam još najverovatnije biti Breša. Svaka grupa u Ligi šampiona je teška, ali mislim da posedujemo kvalitet i da s pravom možemo da plasiramo u top 8 fazu. Za sve ostalo trenutno je teško davati bilo kakve prognoze", zaključio je Gocić.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)