POVRATAK IZ PENZIJE: Duško Pijetlović ima novi klub (FOTO)

Novosti online

02. 09. 2024. u 19:18

Srpski vaterpolo reprezentativac, Duško Pijetlović je novi vaterpolista Radničkog iz Kragujevca.

ПОВРАТАК ИЗ ПЕНЗИЈЕ: Душко Пијетловић има нови клуб (ФОТО)

FOTO: EPA/ORESTIS PANAGIOTOU

Duško Pijetlović je nedavno ozvaničio kraj karijere, a tek nekoliko nedelja kasnije se predomislio i potpisao sa Radničkim. Tim povodom se klub oglasio na društvenoj mreži "Instagram".

- U smiraj prelaznog roka, samo par dana nakon prelaska kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije, Nikole Jakšića, u Radnički, u Kragujevcu je odjeknula još jedna „transfer bomba“, u vidu jednog od najboljih centara svih vremena i člana zlatne generacije „delfina“ -Duška Pijetlovića (39).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovaj transfer je usledio pomalo neočekivano jer je Pijetlović pre petnaestak dana „okačio kapicu o klin“, ali se na poziv Radničkog u kratkom roku predomislio i vratio iz „penzije“.

- Jednostavno i iskreno, dobio sam poziv koji nisam mogao da odbijem. Imao sam razgovore sa Urošem Stevanovićem, koji je nedavno postao osvajač Olimpijskih igara i teško je odbiti trenera koji je ostvario tako veliki uspeh. Ambicije nam se poklapaju želimo da pobedimo u svakoj utakmici, u svim takmičenjima i da nije tako, ne bih ni dolazio – rekao je Pijetlović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pijetlović je sa reprezentacijom Srbije dva puta osvojio zlato na Olimpijskim igrama, dva puta je postao šampion sveta i pet puta prvak Evrope.

U karijeri je nastupao za Vojvodinu, Partizan, Pro Reko, Crvenu zvezdu, Sintez iz Kazanja, Dinamo iz Moskve, mađarski Solnok i Novi Beograd. Četiri puta je osvajao Ligu šampiona sa tri različita kluba, dva puta sa Pro Rekom (2012, 2015) i po jednom sa Partizanom (2011) i Zvezdom (2013).

Radnički je u ovom prelaznom roku doveo petoricu vaterpolista Srbije koji su osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, kapitena Nikolu Jakšića, Strahinju Rašovića, Radomira Drašovića, Radoslava Filipovića i Petra Jakšića.

Klub iz Kragujevca će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, protivnici će mu biti Vuljagmeni, Zuglo i Mladost iz Zagreba. Pobednik kvalifikacija plasiraće se u grupu B LŠ gde se nalaze Ferencvaroš, Jadran iz Splita i Dinamo iz Tbilisija.

BONUS VIDEO SVI BI NA SRBIJA - HRVATSKA: Ogromni redovi pred olimpjsko vaterpolo finale

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!