KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA U VATERPOLU: Četiri vrhunska tima bore se u Kragujevcu za prolaz u elitu

V. Hadžić

12. 09. 2024. u 18:51

Kragujevac će ovog vikenda biti domaćin kvalifikacija za Ligu šampiona u vaterpolu. Na zatvorenom bazenu SDP Radnički, četiri vrhunska tima boriće se za prvo mesto koje vodi u grupnu fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА У ВАТЕРПОЛУ: Четири врхунска тима боре се у Крагујевцу за пролаз у елиту

Foto : SDPR

Vaterpolo klub Radnički Kragujevac u petak, 13. septembra, igra protiv mađarskog BVSC Zugla,  u subotu, 14. igra sa grčkim Vuljagmenijem, a u nedelju protiv zagrebačke Mladosti.

Radnički je predstavio tim za novu sezonu, a posebnu pažnju privukli su novi igrači: trostruki olimpijski šampion i kapiten Srbije, Nikola Jakšić, legendarni centar Duško Pijetlović, kao i povratnik Strahinja Rašović. Tu su i osvajači olimpijskih zlata iz Pariza – Radomir Drašović, Radoslav Filipović i Petar Jakšić, kao i crnogorski centar Nikola Murišić i bivši srpski reprezentativac Dušan Vasić, koji sada nastupa za Gruziju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Pozivamo sve ljubitelje sporta da u što većem broju dođu i pruže podršku našim vaterpolistima na putu ka Ligi šampiona. Svaki aplauz i podrška sa tribina biće dodatni vetar u leđa ekipi u borbi protiv vrhunskih evropskih timova - poručuju navijačima iz VK Radnički.

Ulaz na svih šest utakmica biće besplatan za sve posetioce

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJE REČI RUŽICE SOKIĆ: Glumačka diva na samrti izustila samo jednu želju