ODLIČNA SARADNJA: Čelnici Sportskog saveza Srbije u poseti Trsteniku

N. I.

12. 09. 2024. u 13:52

SPORTSKI savez Srbije svakodnevno se trudi da održava što bolji kontakt sa svojim članicama, pa je u sklopu redovnih aktivnosti organizovana i poseta opštini Trstenik i teritorijalnom sportskom savezu.

ОДЛИЧНА САРАДЊА: Челници Спортског савеза Србије у посети Трстенику

Sportski savez Srbije

Predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka i generalnog sekretara Gorana Marinkovića ugostila je predsednica opštine Milena Turk i predsednik Sportskog saveza Trstenik Vladimir Savić sa svojim saradnicima.

Sportski savez Trstenika uspešno sprovodi akcije Sportskog saveza Srbije, akciju Budi zdrava - vežbaj sa nama, Seoske igre Sportskog saveza Srbije čije su regionalno takmičenje organizovali dve godine zaredom i Mali sajam sporta. Predsednik SSS Štefanek istakao je ovom prilikom značaj dobre saradnje koja je doprinela bogatijoj sportskoj ponudi Trstenika:

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Verujem da će Sportski savez Trstenik još više unaprediti svoj rad i da ćemo nastaviti odličnu dosadašnju saradnju. Veoma je značajna odlična komunikacija koju već godinama imamo sa ovim sportskim savezom. Sportski savez Srbije će se truditi koliko god je u mogućnosti da pomaže svojim članicama - rekao je Štefanek.

Predsednica opštine Trstenik napomenula je da se opština trudi da unapređuje sportsku infrastrukturu, sportska hala je dobila u svom sklopu i kuglanu sa dve staze prošle godine, ove godine uz pomoć Ministarstva sporta izgrađen je fudbalski teren sa veštačkom travom u okviru Sportskog centra Trstenik, a ove sezone renovirani otvoreni bazen imao je još jednu uspešnu sezonu. Predsednica Turk najavila je da će u budućnosti nastaviti da se ulaže u sport, a samim tim i u infrastrukturu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Generalni sekretar Goran Marinković nada se da će i neke nove ideje poteći upravo iz Trstenika koji ima još potencijala koje treba razvijati u budućnosti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?