AMERIKA U ŠOKU! Jedan od najboljih kvoterbeka na svetu doživeo jezivu povredu (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2024. u 08:07

Tua Tagovailoa jedan je od poznatijih kvoterbekova u američkom fudbalu, a ovaj čuveni fudbaler nalazi se u životnoj opasnosti pošto je doživeo i treći potres mozga na terenu.

АМЕРИКА У ШОКУ! Један од најбољих квотербека на свету доживео језиву повреду (ВИДЕО)

Foto AP

Na startu NFL sezone Bafalo Bilsi su savladali Majami Dolfinse rezultatom 31:10, ali je sve ostalo u senci jezive povrede Tagovailoe.

On je posle sudara glavama sa sejftijem Bilsa Damarom Hemlinom pao na zemlju i usledila je hitna intervencija doktora. Probao je da ustane, ali nije znao gde se nalazi, te je krenula prava drama.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Rekli su nam da je svestan, da je upravo otišao sa terena samostalno. Takođe nam je rečeno da pomera ekstremitete - rekla je u prenosu novinarka Amazona, a otkriveno je i da su ga žena i dvoje dece sačekali u svlačionici.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ovo je treći potres mozga za nesrećnog kvoterbeka Dolfinsa koji je 2022. godine doživeo čak dve slične situacije na terenu i odigrao je tek 13 utakmica.

Tagovailoa je u svesnom stanju prebačen u bolnicu i nema novih informacija o njegovom statusu, ali je njegovo stanje prema prvim informacijama stabilno.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?