uživoUŽAS U RUSIJI! Jeziva povreda poznatog hokejaša, nalazi se u teškom stanju (VIDEO)

Novosti online

18. 09. 2024. u 11:12

GLEB Kuzmin je ozbiljno nastradao na utakmici KHL lige između ekipa Salavat Julajev - Avangard.

УЖАС У РУСИЈИ! Језива повреда познатог хокејаша, налази се у тешком стању (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, sredinom druge trećine došlo je do jezive povrede, u jednom duelu između Kuzmina i Darena Dica, ruski hokejaš je izgubio ravnotežu, pao i pri velikoj brzini direktno glavom udario u zaštitni zid.

Nesrećni Kuzmin se previjao od bolova, a njegovi jezivi krici su napravili muk u dvorani. Ubrzo je reagovao medicinski tim i Gleb Kuzmin je stavljen na nosila, a potom odmah prevezen u obližnju bolnicu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Mediji u Rusiji nezvanično su objavili da se sumnja u torakalni prelom kičme, ali generalni direktor ekipe Salavat Julajev Rinat Baširov nije mogao da potvrdi ili demantuje ovu informaciju.

- Tu vest ne mogu da potvrdim. Mogu samo da kažem da će biti dug period oporavka. Lekari su rekli da će biti potreban dodatni pregled. Ovo će trajati dva do tri dana. Samo juče, u roku od sat vremena, postavljene su dve dijagnoze. U početku je bilo loše, a onda su stigle pozitivnije informacije - rekao je Baširov za "Meč TV" i nastavio:

- Uključili smo i moskovske lekare. Postavili su preliminarnu dijagnozu, ali im je potreban dodatni pregled pacijenta. Ovo je zaista ozbiljna povreda. Još se ne može reći da će Gleb biti isključen do kraja sezone. Ali razumemo da će se on dugo lečiti. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem je da će ujutro biti nove lekarske konsultacije. Tamo će biti odlučeno koja metoda lečenja treba Kuzminu. Koliko će ostati u bolnici zavisi od toga da li će biti doneta odluka o operaciji.

Inače, Kuzmin ima 27 godina, ponikao je u omladinskoj školi Dinama iz Moskve i igra na poziciji napadača. Član Salavat Julajeva je od 2020. godine.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje