RADEVIĆ OPET ŠUMADINAC: Iskusni bloker pojačao odbojkaše Radničkog

S. K.

28. 12. 2020. u 11:57

MIRKO Radević posle osam godina ponovo će nositi dres odbojkaša Radničkog. Iskusni bloker dogovorio je saradnju sa Kragujevčanima, koji u ovoj sezoni gaje velike ambicije.

РАДЕВИЋ ОПЕТ ШУМАДИНАЦ: Искусни блокер појачао одбојкаше Радничког

Foto: Ilustracija

Rođeni Kraljevčanin je prvi put igrao za Šumadince u sezoni 2011/2012 i tada je sa Radničkim stigao do polufinala plej-ofa i igrao je Čelendž kup.

- Prošle godine igrao sam za Ribnicu sa kojom nisam uspeo da dogovorim nastavak saradnje. Čekao sam ponudu iz inostranstva, ali me je u međuvremenu pozvao Dragan Kobiljski i odlučio sam da prihvatim ponudu. Radnički ima jako dobru i iskusnu ekipu, koja ima visoke domete u ovoj sezoni.Naravno važno je da se slože sve konckice, kao i da dobru energiju sa treninga prenesemo na utakmice kako bismo odgovorili klupskim ambicijama - istakao je za sajt Radničkog Radević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu