NIKIĆ OPET BUDVANIN: Legendarni srpski odbojkaš odlučio da karijeru završi u Mediteranu

S. K.

18. 01. 2021. u 12:31

LEGENDA se vratila u rodni grad. Miloš Nikić, nekadašnji srpski reprezentativac, odlučio je da odbojkašku karijeru završi u Mediteranu iz Budve. Trofejni primač je sa "orlovima" osvojio osam medalja, a najvrednije su evropsko zlato iz Beča 2011, trijumf u Svetskoj ligi 2016, kao i svetsku bronzu u Italiji 2010.

НИКИЋ ОПЕТ БУДВАНИН: Легендарни српски одбојкаш одлучио да каријеру заврши у Медитерану

Foto: Ilustracija

- Drago mi je što su se od igračke karijere oprostiti tamo gde je i počela, u mojoj Budvi, Nadam se da ću u narednim mesecima uspeti da savetima i iskustvom doprinesem razvoju mladih odbojkaša u Mediteranu. Voleo bih da inspirišem nekog mladog igrača da on sutra ponovi ili čak nadmaši moje rezultate - ističe Nikić.

Prezadovoljni su u klubu uz opasku da će treniranja sa Nikićem mladim igračima značiti veliko iskustvo i podstrek za budućnost.

Nikić je počeo u Budvanskoj rivijeri, a potom je branio boje klubova iz Italije, Rusije, Turske, Srnije, Katara, Belgiji i Argentine. Najveći uspeh ostvario je u Modeni, s kojom je osvojio duplu krunu u šampionatu Italije. Bio je prvak Katara, a titulu i trofej Kupa ima i sa Vojvodinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu