USPEŠAN DEBI BREGARA: Srpkinje na pragu Setskog prvenstva

Novosti online

17. 04. 2021. u 19:39

Rukometašice Srbije, predvođene novim selektorom Urošem Bregarom, savladale su kao gošće selekciju Slovačke sa 26:19.

УСПЕШАН ДЕБИ БРЕГАРА: Српкиње на прагу Сетског првенства

FOTO: RSS

Golman Jovana Risović je sa osam odbrana bila najzaslužnija za minimalnu prednost našeg nacionalnog tima tokom prvog poluvremena koje je završeno rezultatom 11:10. Doduše, na drugoj strani naše rukometašice su od četiri sedmerca u prvom poluvremenu iskoristile samo jedan, pa je i ta prednost mogla da bude ubedljivija.

Brojne greške su obeležile prvo poluvreme, igra nije bila na željenom nivou, a početkom drugog se već stekao nešto bolji utisak o igri reprezentacije Srbije i posle 11 minuta igre u nastavku, naš tim je stekao već osetnih 18:14 u svoju korist.

Tu prednost od oko četiri gola razlike Srbija je i održala do pred kraj, a sa dva uzastopna gola Jovane Kovačević naš tim  stiže i do ''plus šest'' na ulasku u poslednja dva minuta meča - 25:19.

Na kraju, Sanja Radosavljević pogađa za 26:19, pa će Srbija dočekati revanš za veoma ubedljivom prednošću. Najraspoloženije u napadu u reprezentaciji Srbije bile su Kovačević sa osam i Krpež sa šest golova.

Revanš se igra 21. aprila u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?