POČINJE EP U STRELJAŠTVU: "Gađaju" medalje, ali i Tokio

V. N.

21. 05. 2021. u 22:47

OSIJEK je od sutra evropska prestonica streljaštva. U gradu na Dravi počinje EP vazdušnim i malokalibarskim oružjem, a prvi će, po običaju, na vatrenu liniju juniori. Seniorski šampionat startuje u ponedeljak.

ПОЧИЊЕ ЕП У СТРЕЉАШТВУ: Гађају медаље, али и Токио

FOTO: SSS

Sutra će na startu juniorskog dela Šampionata našu zemlju da predstavljaju: Aleksandra Havran, Jovana Ljuboja, Emilija Ponjavić, Marko Ivanović, Petar Erdei (vazdušna puška), Jelena i Jovana Todorović, Stanislava Popov (pištolj). Kvalifikacije su od 9 do 17 časova, a finala od 16 do 20.30.

Seniori će od ponedeljka osim medalje "gađati" i olimpijske kvote. Onima koji su obezbedili Tokio.

U seniorskoj konkurenciji boje naše zemlje braniće: Andrea Arsović, Sanja Vukašinović, Teodora Vukojević, Milutin Stefanović, Milenko Sebić (vazudšna i malokalibarska puška), Lazar Kovačević (vazdušna puška), Stevan Pletikosić (malokalibarska puška), Zorana Arunović, Jasmina Milovanović, Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Duško Petrov (vazdušni i MK pištolj), Brankica Zarić (vazdušni pištolj).

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?