MAREJ ĆE IGRATI VIMBLDON: Britanski teniser dobio vajld kartu za grend slem u Londonu

Novosti online

16. 06. 2021. u 15:13

BRITANSKI teniser Endi Marej dobio je vajld kard za učešće na Vimbldonu. U ženskoj konkurenciji listu predvodi legendarna Amerikanka Venus Vilijams.

МАРЕЈ ЋЕ ИГРАТИ ВИМБЛДОН: Британски тенисер добио вајлд карту за гренд слем у Лондону

Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Venus Vilijams koja uskoro puni 41 godinu, osvojila je pet od ukupno sedam grend slem titula upravo na Vimbldonu, a trenutno se nalazi na 103. mestu rang liste i nije prošpla prvo kolo nekog turnira još od Australije.

Endi Marej na Vimbldonu ima dve titule i uz osvojen jedan Ju-Es open to čini njegove ukupno tri titule sa najvećeg turnira. Britanac muku muči sa povredama već neko vreme, a trenutno se nalazi na 124. mestu rang liste.

Nekada prvi teniser sveta trenutna nastupa u Kvinsu. U prvom kolu pobedio je Beonu Pera sa 2:0, a sutra ga očekuje duel sa prvim nosiocem Mateom Beretinijem.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?