ULTIMATUM ĐOKOVIĆU: Novače, ostala ti je samo još ova nedelja

Novosti online

23. 11. 2021. u 13:43

NASTAVLjA se saga oko Australijan opena. Da li će se Novak Đoković pojaviti na omiljenom grend slemu - pitanje je svih pitanja.

УЛТИМАТУМ ЂОКОВИЋУ: Новаче, остала ти је само још ова недеља

Foto: AP

Podsećanja radi, od kada je direktor Australijan opena Kreg Tajli poručio da će na prvom grend slemu u sezoni moći da učestvuju samo vakcinisani igrači, svi su se pitali šta će biti sa Đokovićem.

Nole posle Završnog mastersa u Torinu nije imao jasan odgovor da li će ići u Melburn.

 - Videćemo. Moraćemo da sačekamo i da vidimo - rekao je Đoković.

Ipak, australijski mediji ne prestaju da se bave ovim slučajem, pa su preneli i izjavu nekada najboljeg dubl igrača sveta Toda Vudbridža, koji ima jasnu poruku za Novaka.

- Ulazna lista za Australijan open se zatvara šest nedelja pre turnira, pa je to 6. decembra. Ali, realnost je da ako želi da igra na ATP kupu i da ima pripremu u Australiji, moraće da se vakciniše verovatno ove nedelje - rekao je Vudbridž.

Naime, 6. decembra će biti sigurno poznato da li ćemo Đokovića gledati u Melburnu, do tad sve su samo spekulacije i nagađanja.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?