NOVAK ĐOKOVIĆ IZBRISAN SA LISTE ZA TRENING: Drama u Melburnu dostiže vrhunac, ministar danas donosi odluku?

Novosti online

14. 01. 2022. u 06:47

POČEO je još jedan dan pun neizvesnosti za navijače Novaka Đokovića u Srbiji, pošto drama u vezi sa (ne)deportovanjem najboljeg tenisera sveta iz Australije, kako izgleda, dostiže vrhunac.

НОВАК ЂОКОВИЋ ИЗБРИСАН СА ЛИСТЕ ЗА ТРЕНИНГ: Драма у Мелбурну достиже врхунац, министар данас доноси одлуку?

Tanjug/AP

Sinoć po našem vremenu je Novak posle samo pola sata prekinuo jutarnji trening na Rod Lejver areni, nakon što mu je kondicioni trener Marko Paniki pokazao nešto na mobilnom telefonu, a zabrinjavajuće je to što našeg asa uopšte nema na listi za popodnevni trening!

Tačnije, njegovo ime je, kako prenosi Ejdž, obrisano sa ove liste. Nije poznato zbog čega, ali postoji mogućnost i da je najbolji svetski teniser trenirao "iza zatvorenih vrata", jer u to vreme nije bilo prenosa za medije sa centralnog terena, već samo crn ekran. Inače, planirano je bilo da prvih 15 minuta treninga bude otvoreno za medije, odnosno njihovo fotografisanje i snimanje.

Đoković je za razliku od Božića, koji je proslavio u zatočeništvu, Srpsku novu godinu dočekao "na slobodi", ali i dalje je neizvesno kako će se cela ova saga završiti.

Mediji u Australiji navode da će 14. januar biti dan kada će se ministar Aleks Hok oglasiti, a pritisak tamošnjih političara i javnih ličnosti na njega da protera Đoković je popriličan.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

(mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KRAJ ZA DŽABIR: Ribakina preko Kudermetove do pobede