PAKLENI PLAN AUSTRALIJE: Otezaće dok ne bude kasno da se Đoković žali!

Novosti online

13. 01. 2022. u 10:39

LUDA nedelja u Australiji, a Australijan open još nije ni počeo. Prošla su još 24 časa, a još manje stvari je jasno nego što je to bilo juče.

ПАКЛЕНИ ПЛАН АУСТРАЛИЈЕ: Отезаће док не буде касно да се Ђоковић жали!

FOTO: Tanjug

Novak ni danas nije dobio odluku Aleksa Hoka, koji produžava na još jedan dan ovu pravnu agoniju.

Odložen je bio i žreb za Australijan open koji je posle na brzinu održan, bez prevelike pompe, čisto da bude da je i on održan.

Novinari Ejdža otkrivaju u međuvremenu da se Aleks Hok nije izjasnio oko ukidanja vize Novaku Đokoviću, jer je sve to deo taktike. Ne radi se o dodatnom proučavanju Novakovih dokumenata, već odugovlačenju.

Navodno je on već odlučio da mu ukine vizu, ali je istovremeno želeo da ga spreči da igra na AusOpenu. Naime, ukoliko bi danas objavio odluku, advokati Đokovića bi odmah uložili žalbu, čime bi bilo odloženo njeno izvršenje.

Potom bi se ušlo u ceo proces koji bi potrajao, dok bi za to vreme prvi teniser sveta mogao da igra na turniru.

Hokov navodni plan je da odluku odloži što je moguće duže, da bi na kraju kad je donese, Novakova žalba bila beskorisna.

Odnosno, imao bi vrlo malo vremena da se ceo žalbeni proces obavi i da Đoković dobije šansu da zaigra u prvom kolu Australijan opena.

Na kraju, ako Novak Đoković zaigra na Australijan openu, možda sa tribina i neće biti baš tako zaglušujuća buka protiv njega. Zbog potpune „eksplozije“ omikron soja korona virusa Vlada Australije razmatra opciju o smanjenju kapaciteta za mečeve na prvom grend slemu u sezoni.

Svi koji su već kupili ulaznice će moći da dođu na mečeve, ali može da se desi da dobar deo onih ulaznica koje su još u prodaji bude povučen.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)