RAFAEL NADAL: "Novak nije iznad Australijan opena, turnir će biti sjajan i bez njega!"

Novosti online

15. 01. 2022. u 07:50

DOK Novak Đoković čeka odluku Federalnog suda o tome hoće li mu biti dozvoljeno da igra na turniru u Australiji, na prvom grend slemu sezone, sve više ličnosti iz tenisa se oglašava.

РАФАЕЛ НАДАЛ: Новак није изнад Аустралијан опена, турнир ће бити сјајан и без њега!

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Malo je onih koji imaju da kažu nešto korisno i lepo, a jedan od onih koji izazivaju veliku pažnju svojim izjavama jeste Rafael Nadal, Španac je australijskim vlastima govorio o brojnim temama pred početak turnira, a jedno pitanje ticalo se srpskog tenisera, što je postalo neizbežna tema u sportskoj javnosti.

Nadal je upitan da li bi turnir drugačije izgledao bez Đokovića na žrebu za Australijan open?

- Reći ću vam jednu stvar, jasno je da je Novak Đoković jedan od najboljih igrača u istoriji, u to nema sumnje. Ipak, ne postoji nijedan igrač koji je važniji od događaja, zar ne? Igrači dolaze i odlaze, niko, ni Rodžer, Novak, ja Bjorn Borg, niko nije iznad turnira, tenise se menja, evoluira, rekao je Nadal i dodao:

- Australijan open je više od bilo kog igrača. Ako igra, u redu, ako ne igra, Australijan open će biti sjajan i bez njega, rekao je španski teniser.

Podsetimo, Đokoviću je juče ukinuta viza i zbog toga mora ponovo da izađe pred sudije, a sve ovo možete da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (44)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije