NOVAK Đoković će večno pamtiti januar 2022. kada je poželeo da na Australijan openu brani tri uzastopne titule, a onda deportovan iz Australije jer je, po mišljenju vlasti, "opasan po zdravlje i red u državi". Ali, Australija se na tom neverovatnom ponašanju ne zaustavlja.

HA HA PRONASLI SU PRAVOGA NA KOG CE DA SE KACE

23.01.2022. 16:14

NECE NACISTIMA BIT LAKO SA KINEZIMA, KAO STO JE BILO SA NOLETOM. Uf kan bi Kina uvel pravilo, da na OI prime samo sportiste kopi su vakcinisani kineskom i ruskom vakcinom, ama bas onako koko su oni (nacisti) uveli na AO, gde je ruskoj teniserki nije dozvoljeno da ucestvuje, samo za to jer je vakcinisana (2x) ruskom vakcinom.

Soko

23.01.2022. 16:23

Kolbik da nije kengur bio bi govedo, po navođenju zemalja koje će bojkovati igre da se videti da su u pitanju fašističko terorističke i okupatorske zemlje.Suzio im se krug zemalja koje su pljačkali pa bi sad pod izgovorom demokratije da stvaraju novi svetski poredak.

Aleksandar

23.01.2022. 16:50

Sa Australijom se nešto krupno događa.Britanska kolonija bi da drži lekcije svima. Nisu izvukli pouke iz istorije. Tako su davnih godina poslali svoje vojnike u Tursku i kao topovsko meso oterali u smrt hiljade svojih vojnika.