SKANDAL U ŠPANIJI: Zvaničnik smenjen jer je podržao Novaka Đokovića?!

Novosti online

25. 01. 2022. u 21:45

ŠPANIJU drma skandal, a izgleda da je razlog za to - Novak Đoković i njegovo proterivanje iz Australije, gde je poželeo da igra na Australijan openu, pa deportovan kao "osoba koja predstavlja opasnost po zdravlje i red u toj zemlji".

СКАНДАЛ У ШПАНИЈИ: Званичник смењен јер је подржао Новака Ђоковића?!

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Kako prenosi ugledni "El Diario", jedan od zvaničnika na Majorki, Đozep Manćado, smenjen je sa pozicije direktora za razvoj životne sredine i to nedugo nakon što je javno podržao Đokovića tokom njegove "australijske golgote".

Zvanično, kancelarka za održivi razvoj i životnu sredinu Majorke, Aurora Ribot, odlučila je da se Manćadu uruči otkaz "zbog gubitka međusobnog poverenja i nesuglasica koje su se pojavile u njihovom odnosu".

Međutim, i pored uljudne Ribotine "zahvalnosti za sve što je učinio na pomenutoj funkciji", izgleda da je pomenuti direktor za razvoj životne sredine "prešao crtu" dok je Đoković vodio pravnu bitku u Australiji da ne bude deportovan.

Manćado je na društvenim mrežama tada pisao i poruke poput "Forca Nole!!! Milioni ljudi su uz tebe", a "El Diario" ističe da mu je zamereno i to, i nedavna izjava da se protivi represivnim korona-merama, odnosno nasilnim zatvaranjima koji, po njemu, "podsećaju na vreme nacizma".

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković, ali i šta se sve dešava na Australijan openu 2022, koji je se odvija bez branioca titule.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!