NOVAK Đoković još uvek ne zna na kom velikom turniru će moći da nastupi. Nedavno se pojavila informacija da ćemo ga gledali na Rolan Garosu, ali po posednjim informacijama i to je pod velikim znakom pitanja.

Vuk07

28.01.2022. 21:40

Za Novaka jos jedno vreme važiće pravilo obavezna vakcina.Vec su oprobali na AO uspelo im da Novaku uskrati učešće na AO. Tako će i na ostalim velikim turnirima po svaku cenu uskratiti, njegovo učešće zato sto su shvatili njegovu odbojnost prema vakcini. To ATP zna i hoce da se Novak povinuje njihovim pravilima. To se vidi jedino sto ne istupaju u javnosti da kažu ili igraj po našim pravilima ili sedi kuci. Videćete da ovo je sušta istina hteli mi u Srbiji da prihvatimo ili ne.

Kole

28.01.2022. 21:51

Ma sta je tu nejasno ? Mi sto smo primili vakcinu smo ludi. Nije niko nesto specijalno kad se tice zdravlja i pravila treba da vaze za sve pa i za Novaka ni vise ni manje.

Miloš

28.01.2022. 22:11

Podržavam Novaka u svemu samo šteta je velika što je to sistemsko urušavanje najboljeg tenisera na svetu, nažalost ako se ne bude vakcinisao upropastiće ciljeve i neće stići do cilja a to je da postane u istoriji tenisa najbolji ikada. Mislim da treba da razmisli dobro jer toliko želi taj cilj, ne treba da radi na svoju štetu. Go Novak!