BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)

Novosti online

27. 06. 2022. u 20:29

VIMBLDON je svake godine priča za sebe. Baš kao što je u svakoj situaciji to i Ana Ivanović, naša nekadašnja teniska zvezda.

БЕЗ ГРУДЊАКА: Вимблдон је увек спектакл, али оно што је урадила Ана Ивановић нико не може да засени (ФОТО)

Foto: Arhiva Novosti

I sada, kada se više ne bavi profesionalno "belim sportom", u kome je briljirala, ume da izazove tenisku buru nekom svojom objavom na društvenim mrežama, poput nedavne o Vimbldonu, ali...

Ništa ne može da se meri sa svetskom pompom koju je izazvala 2015. kada je došla na vimbldonsku žurku, tradicionalno okupljanje aktera najpoznatijeg teniskog turnira na svetu, i to okupljanje - u malo "opuštenijoj atmosferi".

Ana Ivanović je tada svojom pojavim privukla sve prisutne foto-reportere, a to i ne treba da čudi, imajući u vidu šta je odabrala za odevnu kombinaciju.

U prvom planu je bila plava haljina jedne od njenih omiljenih dizajnerki, ali - ispod nje nije nosila grudnjak.

Fotografije te njene pojave obišle su sve (a u celosti je možete videti kada kliknete na Tvit koji je ispod ovog pasusa, pa u njemu - još jednom kliknete na samu fotografiju, da bi se otvorila u punoj veličini).

Zvezda srpskog i svetskog tenisa već tada nije bila bez "životnog saputnika", uveliko je (od septembra 2014) njen izabranik bio Bastijan Švajnštajger, bivši kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke.

Njih dvoje su se venčali 12. jula 2016. u Veneciji.

Podsetimo, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger imaju dva sina - prvi je rođen 2018, a drugi 2019. godine.

Ana Ivanović je na pomenutom vimbldonskom nadmetanju 2015. kao sedmi nosilac ispala u drugom kolu (porazom od Betani Matek-Sends), a sledeće godine je i završila karijeru tokom koje je bila i najbolje rangirana teniserka sveta (2008, posle osvajanja Rolan Garosa), što je pozicija koju je držala 12 sedmica. Bila je i vicešampionka Australijan opena 2008. (poraz od Marije Šarapove u finalu) i Otvorenog prvenstva Francuske 2007. (izgubila od Žastin Enan u borbi za grend slem titulu), a dvaput je bila pobednica završnog VTA turnira, 2010. i 2011. godine.

Što se ovogodišnjeg Vimbldona tiče, na njemu nastupa i Novak Đoković, čiji pohod na novi trofej možete uživo da pratite ovog ponedeljka uz prenos na portalu "Novosti".


BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!